- 1 kg tomàquets madurs
- 200 gr de pa del dia abans
- 1 vas d'oli d'oliva
- 1 dent d’all
- Sal
- Vinagre (opcional)
- 2 ous durs
- Pernil
Coem els ous fins que estiguin durs. Els reservem.
En un vol posem el pa esmicolat i aboquem al damunt el tomàquet pelat i trossejat ho deixem uns minuts perquè es remulli el pa.
Després ho triturem amb la batedora, afegim el gra d’all, l'oli, la sal i una miqueta de vinagre.
Després ho triturem amb la batedora, afegim el gra d’all, l'oli, la sal i una miqueta de vinagre.
El salmorejo no ha de quedar líquid, sinó cremós.
El servim fred i adornat per sobre amb l'ou dur trossejat, encenalls de pernil amb un punt de microones (10 segons), així aconseguirem un toc cruixent i unes gotes d'oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada