- Carn d'olla del brou
- Ceba
- Foie gras
- Farina
- Llet
- Sal
- Pebre negre
- Nou moscada
- Oli d'oliva
- Farina de blat
- Farina de galeta
- Ou
Desossem la carn d’olla i la tallem ben petita amb les tisores.
En una paella hi posem oli i una mica de mantega, sofregim la ceba tallada petita, quant estigui daurada hi afegim la carn d’olla, sal, pebre, donem un tomb i incorporem el foie gras.
Afegim la farina i remenem bé, procurant que quedi cuita, llavors hi afegim llet freda i la nou moscada sense deixar de remenar, s'ha de coure fins que la massa es separi amb molta facilitat de les parets de la paella, cal afegir la farina o la llet que faci falta. Rectifiquem de sal.
Ho deixem refredar en un plat o safata tapat amb paper transparent per que no s’hi faci una crosta.
Amb les mans enfarinades anem donant forma a les croquetes, que quedin enfarinades. Després batem un ou amb una mica de sal, hi anem passant les croquetes per ou i la farina de galeta.
En una paella amb oli calent les anem fregint, procurem que no es refredi l'oli per tal d'evitar que s’esberlin.
Nota: Les podem congelar un cop arrebossades i les tindrem a punt de fregir per quan les haguem de fer servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada