- 300 gr de macarrons
- 400 gr de tomàquet triturat
- 2 ceba
- 250 gr de carn picada de porc
- Una llauna de Foie-gras La Piara tapa negra
- 2 formatgets El Caserio
- Oli d'oliva
- Sal
- Orenga
- Formatge ratllat
Pelem i tallem la ceba fina. Posem una cassola amb oli al foc, hi tirem la ceba i la carn picada, ho deixem coure fins que agafi color.
Quan estigui cuit afegim els tomàquets ratllats, condimentem amb sal, deixem coure el sofregit a foc lent, remenem de tant en tant per a que no s’enganxi. Si cal rectificar l’acidesa del tomàquet amb una mica de sucre.
Ara hi tirem els formatgets i la llauna de foie-gras i ho deixem desfer bé.
Posem una olla al foc amb aigua, sal i orenga, quan comenci a bullir tirem els macarrons. Un cop bullits els escorrem i els barregem amb el sofregit.
Els posem en una safata que pugui anar al forn amb formatge ratllat per sobre i els gratinem.
Suggeriments:
En comptes de gratinar-los els podem servir amb el formatge ratllat a part.
Els podem fer amb altre tipus de carn (porc, pollastre, vedella, trossos de pernil o si ens ha sobrat rostit).
Es pot aprofitar l’oli del rostit per fer el sofregit.
Hi podem afegir herbes al sofregit, orenga, romaní, etc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada