diumenge, 1 de setembre del 2013

Aletes de pollastre adobades


  • Aletes de pollastre
  • Cervesa
  • Sal, pebre negre molt
  • Herbes aromàtiques, (llorer, farigola, orenga...)
  • Farina
  • Oli d’oliva

A les aletes els hi traurem la part de la punta i les tallarem per la meitat.

Les salpebrem i les barregem amb les herbes aromàtiques esmicolades.

Les posarem en un bol i les cobrirem amb cervesa. Ho deixarem reposar dues hores a la nevera.

Després les escorrem, les enfarinem i les fregim amb oli. Que quedin cruixents.

Quan estiguin daurades les anirem traient i les posarem sobre paper de cuina perquè deixin anar l'oli de fregir.

Les servirem acompanyades amb patates fregides i alguna salsa.

Nota:
Podem condimentar la farina d'arrebossar les aletes amb espècies com ara “Ras El Hanout” que és una barreja de curri, coriandre, gingebre, comins i cúrcuma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada