- Aletes de pollastre
- Cervesa
- Sal, pebre negre molt
- Herbes aromàtiques, (llorer, farigola, orenga...)
- Farina
- Oli d’oliva
A les aletes els hi traurem la part de la punta i les tallarem per la meitat.
Les salpebrem i les barregem amb les herbes aromàtiques esmicolades.
Les posarem en un bol i les cobrirem amb cervesa. Ho deixarem reposar dues hores a la nevera.
Després les escorrem, les enfarinem i les fregim amb oli. Que quedin cruixents.
Quan estiguin daurades les anirem traient i les posarem sobre paper de cuina perquè deixin anar l'oli de fregir.
Les servirem acompanyades amb patates fregides i alguna salsa.
Nota:
Podem condimentar la farina d'arrebossar les aletes amb espècies com ara “Ras El Hanout” que és una barreja de curri, coriandre, gingebre, comins i cúrcuma.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada