- 1 llobarro 1,200 kg
- 4 patates
- 2 cebes
- 1 pebrot vermell o verd
- 2 tomàquets
- 8 cap d'alls
- 1 vas petit de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
- Julivert
Netegem el llobarro, l'escatem, li traiem l'espina i el reservem.
Posem el cap, les espines, una branca de julivert i un pessic de sal en una olla amb aigua i fem un brou.
En una safata de forn posem oli, les patates tallades a rodanxes fines, la ceba, el pebrot i el tomàquet pelat a juliana, els alls a rodanxes. Un altre raig d'oli, el vas de vi blanc i salpebrem.
Introduïm la safata al forn a 200 graus, fins que les verdures estiguin quasi cuites.
Salpebrem el llobarro i el posem sobre les verdures, es ruixa amb una mica de brou i un bon raig d'oli i altra cop al forn. El deixem coure i per ultim afegim una mica de julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada