dilluns, 2 de setembre del 2013

Pollastre a la cassola amb verdures


  • Un pollastre
  • 2 cebes grosses
  • 6 alls
  • 2 tomàquets grans
  • 1 pebrot vermell
  • 6 pastanagues
  • 400 gr xampinyons
  • Conyac
  • Brou
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre
  • Unes fulles de llorer

En una cassola amb oli sofregim el pollastre salpebrat. Quan sigui ros tirem un raig de conyac i deixem que s’evapori.

Afegim la ceba i els alls tallat a juliana, després las pastanagues a rodanxes i el pebrot a trossos.

Pelem i tallem els tomàquets i també els afegim a la cassola. Deixem que agafi tot una mica de color i tirem el llorer i el brou

Netegem i tallem per la meitat els xampinyons i els fregim en una paella, escorrem l'oli i els afegim a la cassola juntament amb el pollastre. Coure fins que tot estigui tendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada