- Un pollastre
- 2 cebes grosses
- 6 alls
- 2 tomàquets grans
- 1 pebrot vermell
- 6 pastanagues
- 400 gr xampinyons
- Conyac
- Brou
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre
- Unes fulles de llorer
En una cassola amb oli sofregim el pollastre salpebrat. Quan sigui ros tirem un raig de conyac i deixem que s’evapori.
Afegim la ceba i els alls tallat a juliana, després las pastanagues a rodanxes i el pebrot a trossos.
Pelem i tallem els tomàquets i també els afegim a la cassola. Deixem que agafi tot una mica de color i tirem el llorer i el brou
Netegem i tallem per la meitat els xampinyons i els fregim en una paella, escorrem l'oli i els afegim a la cassola juntament amb el pollastre. Coure fins que tot estigui tendre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada