- 2 pits de pollastre sense os
- 1 ceba grossa
- 2 cullerades de postre de curri
- 1 poma golden
- Panses
- Pinyons
- Arròs de la mena que us agradi més
- Oli i mantega
- Sal i pebre negre
- Curri amb pols
- Crema de llet per cuinar
En una cassola amb oli i mantega sofregim el pollastre tallat a trossos, quan estigui blanc hi tirem la ceba tallada petita i la poma a trossos menuts, ho salpebrem, un cop cuit afegim el curri i la crema de llet. Deixem fer xup-xup.
En un bol amb aigua calenta i posem els pinyons i les panses, per tal que s'hidratin.
Posem al foc una olla amb aigua i sal i quan bulli hi tirem l'arrós, un cop fet l'escorrem i el reservem.
Escorrem els pinyons i les panses i en una paella amb mantega ho sofregim, finalment hi tirem l'arròs amb una punta de curri.
Servim el pollastre ben calent amb un flam d’arròs.
És molt bo. També queda bo canviant la crema de llet per llet de coco.
ResponElimina