diumenge, 15 de setembre del 2013

Ous farcits amb tonyina


  • 6 ous
  • 2 llaunes petites de tonyina amb oli d'oliva
  • Allioli
  • Sal

A una olla amb aigua bullim els ous, els deixem durant 10 minuts. Els pelem, els partim per la meitat, separem la clara del rovell.

Reservem un rovell per poder guarnir el plat.

Preparem un allioli, posem 1 all pelat i tallat dins del got de la batedora, un ou (recomanen que estigui a temperatura ambient, jo l'utilitzo directament de la nevera), una mica de sal i l'oli. Posem la batedora en marxa i quan comença a espessir la anem pujant molt a poc a poc.

En un bol aixafem els rovells i la tonyina amb una forquilla. Barregem una cullerada de cafè d'allioli per cada rovell, amb la pasta obtinguda, farcim les clares que teníem reservades.

Guarnim els ous amb una mica d'allioli i el rovell d’ou ratllat.

Els posem una bona estona a la nevera, freds son més bons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada