- 4 ous
- 200 gr de sucre
- 1 iogurt natural
- 250 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 100 ml d'oli d'oliva
- 1 rajolí d'anís
- 1 cullerada de matafaluga
Encenem el forn a 160 graus.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Hi afegim el iogurt, l'anís i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Al darrer moment hi posem una cullerada de matafaluga.
Untem la safata d'anar al forn amb mantega i s'hi tira una mica de farina tot escampant-la amb copets a la safata. Això es fa perquè no s’enganxi quan estigui fet. Seguidament incorporem la massa a la safata i la posem al forn.
Sabrem que està cuit si punxant-lo amb un punxó de fusta aquest surt net.
Nota:
Es diu punt de cinta al resultat del batut prolongat d’ous i sucre, després d'uns minuts batent la barreja es torna més espessa i d'un color més clar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada