dijous, 5 de setembre del 2013

Amanida de figues i pernil d’ànec


  • Enciams variats o una  bossa de barreja que venen al súper.
  • Figues
  • Pernil d’ànec
  • Pinyons
  • Sal, oli i suc de llimona

Fregirem els pinyons amb una mica d’oli.
Rentem i tallem les figues a quarts.
En una safata posarem l'enciam, al damunt els pinyons, les figues i el pernil d’ànec, amanir amb sal, oli i suc de llimona.

Nota:
També es pot amanir amb la salsa que vingui més de gust.

Proposo la salsa de iogurt:
  • 1 tassa de iogurt natural
  • Suc de 1/2 llimona
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 o 2 grans d'all picats
  • Unes fulles de menta
  • Sal i pebre blanc
Ratllem l'all i el barregem amb el iogurt, salpebrem al nostre gust i lliguem aquesta barreja amb l'oli i el suc de llimona (com si féssim maionesa).
La deixem refredar a la nevera i ja estarà llesta per servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada