- 180 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 3 ous
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 100 ml de llet
- 50 gr de festucs verds pelats i picats
- 150 gr de formatge gruyère ratllat
- 150 gr de salsa pesto
- Sal i pebre
Encenem el forn a 160 graus.
Barregem els ous, l’oli, la llet, el llevat i la farina. Després incorporem la salsa pesto, el formatge i els festucs. Salpebrem si cal.
Untem un motlle per anar al forn amb mantega i una mica de farina i hi aboquem la barreja.
Coure-ho uns 25-30 minuts. Sabrem si està cuit, quan punxant-lo amb un escuradents
aquest surt net.
Deixem refredar i el tallem en trossos petits. Ens el podem menjar com aperitiu.
Podem fer servir la salsa pesto ja preparada que venen als supermercats.
Salsa pesto:
- 50 gr de fulles d’alfàbrega
- 50 gr de pinyons
- 1 o 2 grans d’alls
- 50 gr de formatge parmesà
- Sal
- 200 ml d’oli d’oliva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada