divendres, 11 d’octubre del 2013

Coca amb pesto


  • 180 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 3 ous
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 100 ml de llet
  • 50 gr de festucs verds pelats i picats
  • 150 gr de formatge gruyère ratllat
  • 150 gr de salsa pesto
  • Sal i pebre

Encenem el forn a 160 graus.

Barregem els ous, l’oli, la llet, el llevat i la farina. Després incorporem la salsa pesto, el formatge i els festucs. Salpebrem si cal.

Untem un motlle per anar al forn amb mantega i una mica de farina i hi aboquem la barreja.

Coure-ho uns 25-30 minuts. Sabrem si està cuit, quan punxant-lo amb un escuradents aquest surt net.
 
Deixem refredar i el tallem en trossos petits. Ens el podem menjar com aperitiu.

Podem fer servir la salsa pesto ja preparada que venen als supermercats.


Salsa pesto:
  • 50 gr de fulles d’alfàbrega
  • 50 gr de pinyons
  • 1 o 2 grans d’alls
  • 50 gr de formatge parmesà
  • Sal
  • 200 ml d’oli d’oliva
Posem dins d’un bol l’alfàbrega, els pinyons, l’all, el formatge i la sal, ho triturem amb el morter o robot de cuina, després afegim l’oli a poc a poc, remenem bé perquè s’integri a la salsa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada