- 300 gr de cigrons
- 1 tira de cansalada
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 tomàquet
- 300 gr d’espinacs
- 2 ous durs
- 1 gra d’all
- Avellanes
- Julivert
- 2 fulles de llorer
- Oli d’oliva
- Sal
Posem en remull els cigrons amb aigua, 12 hores abans de bullir-los.
Posem una olla al foc amb aigua, sal i el llorer, quan bulli afegim els cigrons, tapem i deixem coure a foc lent, fins que estiguin tous.
Mentrestant, posem al foc una cassola amb oli i fregim uns trossets de cansalada, quan estiguin a mig coure afegim la ceba i les pastanagues ben picades, deixem coure remenant de tant en tant. Després afegim el tomàquet ratllat i la sal.
Un cop fet el sofregit, afegim els cigrons que barrejarem amb el sofregit i uns cullerots del suc de bullir els cigrons. (Si s'han comprat bullits afegirem brou.)
Prepararem una picada amb les avellanes, el julivert i el gra d'all, ho aboquem a la cassola. A continuació afegirem els espinacs nets i trossejats. Ho deixem coure una mica. Abans d'apagar el foc tirem els ous durs tallats com més us agradin.
Aquest plat a quedar més aviat caldós.
Variant:
Es pot afegir bacallà passat per la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada