- 3 ous
- 200 gr de sucre
- 1 tassa de cafè d'oli
- 2 tasses de cafè de llet
- 170 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 1 poma pelada i trossejada
- Nous trossejades
- Panses
- Sucre llustre
En un bol batre els ous amb el sucre durant uns minuts, ha de quedar una barreja blanquinosa.
Afegir l'oli, la llet i tornar a batre.
Barregem la farina i el llevat i ho anem afegint passat pel sedàs.
En un motlle abocarem la barreja, prèviament untat amb mantega i una mica de farina per evitar que s'enganxi la massa un cop cuita. Afegirem la poma, les nous i les panses.
Ho posem al forn a coure a 160 graus uns 25-30 minuts. Sabrem si està cuit, quan punxant-lo amb un punxó de fusta aquest surt net.
Un cop fred el traurem del motllo i tirarem sucre llustre per sobre amb un colador donant- li copets, així es reparteix millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada