diumenge, 27 d’octubre del 2013

Crema de carbassa



  • 500 gr de carbassa
  • 1 ceba grossa
  • 1 patata
  • Mantega
  • Crema de llet
  • 1 mandarina
  • Pernil
  • Oli d’oliva
  • Sal, pebre blanc

En una olla amb oli i mantega sofregim la ceba tallada fina, quan comenci a enrossir, hi afegim la carbassa i la patata tallada a daus. La deixem coure una mica.

Tot seguit hi tirem l’aigua, la sal i una mica de pebre blanc, ho fem bullir fins que la carbassa estigui tova.

Ho passem per la batedora i quan tinguem una crema fina, afegirem una mica de crema de llet i rectifiquem de sal i pebre.

A l’hora de servir posem uns grills de mandarina sense el tel, en el fons del plat.

Aboquem la crema i decorem amb encenalls de pernil (amb un punt de microones, 10 segons, així aconseguirem un toc cruixent), i un rajolí d’oli.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada