dilluns, 21 d’octubre del 2013

Macarrons d’estiu


  • 250 gr de macarrons
  • 1 ceba grossa
  • 3 tomàquets
  • 1 llauna grossa de tonyina
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 1 gra d'all
  • Allioli

Posem oli en una cassola i fem un sofregit amb la ceba trinxada, un cop agafi color l'hi afegim el tomàquet ratllat, corregim de sal. Quan estigui fet, ho deixem refredar una mica i afegim la tonyina esmicolada, ho remenem bé.

Bullim els macarrons amb aigua, sal, i les herbes aromàtiques (orenga, romaní).
Els escorrem i els aboquem a la cassola amb el sofregit, ho servim barrejat amb allioli.
 
Allioli:
Posem 1 all pelat i tallat dins del got de la batedora, un ou, una mica de sal i l'oli. Posem la batedora en marxa i quan comença a espessir l'anem pujant molt a poc a poc.

Es mengen freds a temperatura ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada