- 400 gr de bolets (fredolics, camagrocs, trompetes, etc..)
- 1 ceba
- Un branca de farigola
- Pa sec tallat a llesques primes
- Ametlles torrades
- 1 ou
- Mantega
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
- Aigua
En una olla o cassola alta saltegem amb oli i mantega la ceba tallada i els bolets, salpebrem. Reservem uns quants bolets. Hi aboquem aigua i la farigola i ho deixem bullir una estona. Després traiem la farigola i ho triturem.
Posem els bolets que hem reservat, el pa sec, les ametlles picades molt fines, rectifiquem de sal. Quan hagi bullit una estona hi tirem l'ou i es bat amb un batedor manual, fins que l'ou faci fils i el pa estigui esmicolat.
Nota:
Hi podem afegir una cullerada de bolets en pols.
Si fem servir bolets secs abans els haurem de hidratar, només cal posar-los en remull amb aigua tèbia uns 30 minuts. Escorre'ls i ja els podem utilitzar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada