dimarts, 3 de desembre del 2013

Sopa de bolets


  • 400 gr de bolets (fredolics, camagrocs, trompetes, etc..)
  • 1 ceba
  • Un branca de farigola
  • Pa sec tallat a llesques primes
  • Ametlles torrades
  • 1 ou
  • Mantega
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • Aigua

En una olla o cassola alta saltegem amb oli i mantega la ceba tallada i els bolets, salpebrem. Reservem uns quants bolets. Hi aboquem aigua i la farigola i ho deixem bullir una estona. Després traiem la farigola i ho triturem.

Posem els bolets que hem reservat, el pa sec, les ametlles picades molt fines, rectifiquem de sal. Quan hagi bullit una estona hi tirem l'ou i es bat amb un batedor manual, fins que l'ou faci fils i el pa estigui esmicolat.

Nota:
Hi podem afegir una cullerada de bolets en pols.
Si fem servir bolets secs abans els haurem de hidratar, només cal posar-los en remull  amb aigua tèbia uns 30 minuts. Escorre'ls i ja els podem utilitzar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada