- 400 gr de mongetes
- 500 gr cloïsses
- 1 ceba
- 1 porro
- 1/2 pebrot vermell
- 2 tomàquets ratllats
- 1 cullerada petita de pebre vermell
- 1 picada d'ametlla, avellana, i all i julivert
- Brou de peix
- Oli d'oliva
- Sal
Posem les mongetes en remull la nit abans. Les escorrem i les posem a bullir amb l'aigua freda, sal i dues fulles de llorer.
En una cassola amb un raig d'oli, sofregirem el pebrot vermell, la ceba, el porro i l'all tot tallat petit. Fins que agafi un color daurat, llavors incorporem el tomàquet ratllat i el pebre vermell. Ho salem i ho deixem coure.
Preparem la picada, hi tirem una mica de brou que ens ajudarà a lligar-la.
Un cop el sofregit estigui cuit tirem la picada i el brou (si no en tenim posem suc de bullir les mongetes)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada