dimarts, 17 de desembre del 2013

Coca amb torró de Xixona



  • 200 gr de torró de Xixona
  • 80 gr de sucre
  • 3 ous
  • 1/2 sobre de llevat
  • 200 ml de llet
  • 20 ml d'oli
  • 220 gr de farina

Podem aprofitar el torró que ens queda després de festes fen una coca.

En un bol barregem els rovells, el sucre, l'oli i la llet. A continuació tamisar la farina i el llevat i afegir a la barreja anterior batent bé. Després tirem el torró esmicolat.

Incorporem les clares d'ou muntades a punt de neu, remenant suaument perquè no baixin, fins que quedi una massa homogènia.

Untem un motlle amb mantega i farina, hi aboquem la massa. Ho posem al forn ja calent a 180 graus uns 45 minuts o fins que el punxem amb un escuradents i surti net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada