- 150 gr de sucre morè
- 50 gr de sucre blanc
- 2 pastanagues grans ratllades
- 3 ous
- 240 ml d'oli
- 1 cullerada de postre de canyella en pols
- Mitja cullerada de postre de gingebre en pols
- Ratlladura de la pell d'una taronja
- 230 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 90 gr de nous trossejades
En un bol fem batre els sucres i els ous fins que augmentin de volum, afegim l'oli, la ratlladura de taronja, la canyella i el gingebre.
Tamisem la farina i el llevat en el bol i ho barregem fins que quedi una massa homogènia.
Afegim les pastanagues i les nous i tornem a barrejar.
En un motllo untat amb mantega i una mica de farina aboquem la massa, ho posem al forn que tindrem calent a 180 graus, uns 45 minuts o fins que el punxem amb un escuradents i surti net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada