- Pops
- Patates
- 1 ceba
- 2 fulles de llorer
- Sal
Per l'allioli:
- Un gra d'all
- Un ou
- Oli d'oliva
- Sal
Posem una cassola al foc amb aigua i sal, la ceba tallada pel mig i el llorer, quan bulli submergim els pops a l'aigua i els traiem 3 vegades. Els deixem bullir.
Quan estiguin quasi cuits, incorporem les patates pelades i tallades a trossos, esberlades.
Mentrestant, preparem l'allioli
Posem l'all pelat i tallat dins del got de la batedora, l'ou, una mica de sal i l'oli. Posem la batedora en marxa i quan comença a espessir l'anem pujant molt a poc a poc.
Afegim l'allioli a la cassola i sacsegem una mica.
Mentrestant, preparem l'allioli
Posem l'all pelat i tallat dins del got de la batedora, l'ou, una mica de sal i l'oli. Posem la batedora en marxa i quan comença a espessir l'anem pujant molt a poc a poc.
Afegim l'allioli a la cassola i sacsegem una mica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada