divendres, 13 de desembre del 2013

Arròs d'espineta a l'estil de la Carme



  • 1,600 kg d'espineta de tonyina
  • 5 cebes grossos
  • 5 grans d'alls
  • 4 tomàquets
  • 1 bròquil
  • 2 manats d'alls tendres
  • 800 gr d'arròs
  • Carn de nyora
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Comprar l'espineta dessalada, si no caldrà dessalar-la amb aigua durant 24 hores.

En una paella amb oli sofregir la ceba i l'all, tot trossejat, quan agafi un color marró, tirar el tomàquet triturat i la sal, ho deixem coure.

Tirem els alls tendres pelats i tallats a trossos, el bròquil i anem sofregint.

Tirem l'espineta i seguim sofregint.

Ara afegim l'arros li donem un tomb i aboquem l'aigua calenta. Condimentem amb la carn de nyora, pebre negre i comprovem la sal. Deixem coure fins que l'arros estigui al seu punt.

Nota: En aquesta recepta hem utilitzat 200 gr d'espineta i 100 gr d'arròs per persona.


Espineta de tonyina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada