- 1,600 kg d'espineta de tonyina
- 5 cebes grossos
- 5 grans d'alls
- 4 tomàquets
- 1 bròquil
- 2 manats d'alls tendres
- 800 gr d'arròs
- Carn de nyora
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Comprar l'espineta dessalada, si no caldrà dessalar-la amb aigua durant 24 hores.
En una paella amb oli sofregir la ceba i l'all, tot trossejat, quan agafi un color marró, tirar el tomàquet triturat i la sal, ho deixem coure.
Tirem els alls tendres pelats i tallats a trossos, el bròquil i anem sofregint.
Tirem l'espineta i seguim sofregint.
Ara afegim l'arros li donem un tomb i aboquem l'aigua calenta. Condimentem amb la carn de nyora, pebre negre i comprovem la sal. Deixem coure fins que l'arros estigui al seu punt.
Nota: En aquesta recepta hem utilitzat 200 gr d'espineta i 100 gr d'arròs per persona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada