- Una bossa de brots d’enciams
- Tomàquets xerri
- Pastanaga
- Ceba
- Figues
- Formatge mozzarella
- Uns quants pinyons
- Sèsam
- Oli d’oliva
- 1 culleradeta petita de mel
- Vinagre de Mòdena
- Sal
Rentem les figues, assequem i fem uns talls en creu.
Torrem una mica els pinyons en una paella amb mantega.
Posem 2 cullerades soperes d’oli, 1 cullerada de vinagre de Mòdena, mitja cullereta de mel i un pols de sal en un bol i remenem fins que tots els ingredients s’hagin integrat.
En una safata posem els brots d’enciams, el tomàquets partits per la meitat, la pastanaga a rodanxes i la ceba a juliana. Damunt repartirem les figues amb una bola de formatge a dins. Escampem els pinyons i el sèsam per sobre.
Ho amanim amb la vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada