dimarts, 28 de novembre del 2017

Cloïsses amb patates


  • 1 kg de cloïsses
  • 1 kg de patates
  • 2 cebes
  • 1 pebrot vermell
  • 1 tomàquet
  • 50 gr d'ametlles torrades
  • 1 raig de vi blanc
  • Brou de peix
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Uns ous durs (opcional)

Tallem la ceba, el pebrot i el tomàquet a trossets i ho sofregim en una cassola amb oli. Quan agafi color i tirem un raig de vi, ho deixem evaporar.

Després i posem les patates trossejades, les ametlles ben triturades i el brou de peix. Rectifiquem de sal.

Quan falti poc per que les patates estiguin cuites hi tirem les cloïsses, ho deixem que s’acabi de cuinar. També hi podem posar els ous durs partits per la meitat.

Podem obrir les cloïsses apart i tirar-les a la cassola un cop obertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada