- 1 làmina de pasta de full
- Maduixots
- ½ litre de llet
- 100gr de sucre
- 2 ous
- 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
- 1 branca de canyella
- La pell de mitja llimona
Prepararem la crema:
Posar a escalfar la llet i el sucre (reservar una mica de les dues) en una cassola amb la branca de canyella i la pell de la llimona. En un bol, posar la llet i el sucre reservat, afegir-hi la farina i barrejar bé amb un batedor manual. Afegir els ous i anar remenant. Quan la llet estigui calenta abocar-ho a la cassola. Coure fins que espesseixi sense deixar de remenar. Reservem.
Folrem una safata per anar al forn amb la pasta de full, aixequem una mica les bores i les pintem amb una mica de rovell d’ou. Punxem la base amb una forquilla.
Ho introduïm al forn prèviament escalfat a 180 graus. Traurem la pasta de full quan comenci a estar daurat.
Si la part del centre de la base s’ha inflat una mica l'aplanem amb el palmell de la mà.
Agafem una part de la crema i posem una capa fina per sobre la pasta de full.
L'altra part hi afegirem colorant alimentari de color groc, i amb una manega pastissera anem fent unes tires de crema al damunt i entre mig unes altres tires de maduixots.
Pintem els maduixots amb una mica de melmelada diluïda amb una mica d’aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada