dilluns, 27 de novembre del 2017

Pollastre amb samfaina


  • 3/4 de pollastre a trossos
  • 2 grans d'all
  • Unes branquetes de farigola i de romaní frescos
  • 2 fulles de llorer
  • Un gotet de vi blanc
  • Un gotet de conyac
  • Un gotet d'aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
Samfaina, veure la recepta en aquest bloc.


En una cassola amb oli  sofregim els alls tallats a làmines gruixudes i el pollastre, a mitja cocció afegim les herbes fresques.

Quan hagi agafat color afegim el llorer, el vi i el conyac, deixem evaporar un parell de minuts i afegim l'aigua, tapem, baixem el foc i deixem coure fins que estigui tendre.

Llavors barregem amb la samfaina, el deixem fer xup xup a foc lent uns minuts.

Servim ben calent, acompanyat de patates fregides o d’arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada