- 275 gr de formatge crema (tipus Philadelphia)
- 125 gr de iogurt natural ensucrat
- 285 gr de torró de Xixona
- 4 ous
- 25 gr de sucre
- Mantega per al motlle
Posem en el pot de la batedora el formatge a temperatura ambient, afegim el iogurt i el torró de Xixona trossejat a dauets. A continuació afegim els ous i el sucre, batem fins a obtenir una crema fina i homogènia.
Ho tapem i ho deixem reposar a la nevera una mitja hora.
Encenem el forn a 180 graus.
Untem el motlle amb mantega.
Aboquem el preparat en el motlle i el posem al forn.
Per saber si el pastís és cuit introduïm un escuradents a l'interior, si surt net ja estarà, en cas negatiu, prosseguim la cocció uns minuts més.
En cas que la part superior del pastís s'hagi daurat i encara no estigui fet, ho cobrirem amb paper d'alumini.
El traiem del forn i el deixem refredar sobre una reixeta.
Un cop s'hagi refredat, el desemmotllem i el posem a la nevera una o dues hores abans de servir.
es pot congelar
ResponElimina