- 300 gr de macarrons o altra pasta
- 250 gr de mozzarella
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot groc
- 3 dents d’all
- 8 filets de seitó amb oli
- Julivert
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Netegem i tallem a
trossos el pebrots.
En una cassola amb
oli sofregim els alls tallats a rodanxes i els seitons, els anem
desfent amb una forquilla.
Afegim els pebrots i
una mica d’aigua, ho tapem i ho deixem coure, quan els pebrots
estiguin cuits, i tirem una mica de pebre i provem la sal, ja que els
seitons ja son salats.
Bullim els macarrons
amb sal, els escorrem i els afegim a la cassola, juntament amb la
mozzarella tallada a quadrats, remenem amb una cullera de fusta.
Podem posar julivert picat per sobre i servim tot seguit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada