dimarts, 14 de novembre del 2017

Macarrons mediterranis


  • 300 gr de macarrons o altra pasta
  • 250 gr de mozzarella
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot groc
  • 3 dents d’all
  • 8 filets de seitó amb oli
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Netegem i tallem a trossos el pebrots.

En una cassola amb oli sofregim els alls tallats a rodanxes i els seitons, els anem desfent amb una forquilla.

Afegim els pebrots i una mica d’aigua, ho tapem i ho deixem coure, quan els pebrots estiguin cuits, i tirem una mica de pebre i provem la sal, ja que els seitons ja son salats.

Bullim els macarrons amb sal, els escorrem i els afegim a la cassola, juntament amb la mozzarella tallada a quadrats, remenem amb una cullera de fusta. Podem posar julivert picat per sobre i servim tot seguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada