- 1 rap
- 250 gr de musclos
- 250 gr de cloïsses
- Gambes
- Escamarlans
- 2 patates grosses
- 1 ceba grossa
- 1 tomàquet madur gran
- 1 dent d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 bri de romaní
- Julivert
- Oli d’oliva
- Sal
En una cassola amb oli sofregim la ceba trinxada, afegim el tomàquet ratllat, la fulla de llorer, el romaní i el julivert, després hi posem el cap del rap, aigua i sal, ho deixem bullir uns 25 minuts. Passat aquest temps traurem el cap de rap.
Palar i trossejar les patates i les afegim a la cassola junt amb els tall de rap.
En un pot obrim els musclos i després les cloïsses, un cop tot obert traurem una de la closca i reservem. El suc que han deixat el colem i el tirem a la cassola.
Quan falti poc per que les patates estiguin cuites afegim les gambes, els escamarlans, les cloïsses, els musclos i l’all picat. Rectifiquem de sal. Deixem coure 5 minuts i ja estarà llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada