- 1 quart de pollastre
- 2 ous durs
- 2 cebes
- 3 dents d’all
- Julivert
- Farina
- Llet
- Oli d’oliva
- Nou moscada
- Sal
- Farina de blat
- Farina de galeta
- Ou
Posem el pollastre a bullir amb aigua, mitja ceba i julivert, durant 20 minuts. Després el traiem, l’esmicolem i el reservem.
En una paella hi posem oli i sofregim la ceba i els alls tallat petit, salem.
Quant estigui cuit hi afegim la farina i remenem bé, procurant que quedi cuita, llavors hi afegim llet freda, sal i la nou moscada sense deixar de remenar, incorporem la carn i els ous picats, s'ha de coure fins que la massa es separi amb molta facilitat de les parets de la paella.
Ho deixem refredar en un plat o safata tapat amb paper transparent per que no s’hi faci una crosta.
Amb les mans enfarinades anem donant forma a les croquetes, que quedin enfarinades. Després batem un ou amb una mica de sal, hi anem passant les croquetes per ou i la farina de galeta.
En una paella amb oli calent les anem fregint, procurem que no es refredi l'oli per tal d'evitar que s’esberlin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada