- Uns tall de pernil
- 200 gr de mongetes vermelles
- 50 gr de bacó
- 1 pebrot vermell
- 1 all porro
- 1 ceba
- 2 dents d’all
- 3 branques d'api
- 3 pastanagues
- 200 gr de mongeta verda
- 4 patates
- 1 tomàquet madur
- Julivert
- Oli d’oliva
- Sal
Posar les mongetes en un bol ben cobertes d’aigua i deixar-les tota la nit en remull.
Colem les mongetes i les posem a bullir en una olla amb aigua i sal.
Trossegem totes les verdures.
En una cassola o paella amb oli sofregim el bacó i l’all tallat petit. Afegim totes les verdures, menys les patates, ho sofregim tot junt sense deixar de remenar.
A mitja cocció de les mongetes hi aboquem les verdures sofregides a l’olla.
Després hi posem les patates tallades a daus i el julivert picat.
Ho acabem de coure.
Mentrestant, posem un paper de forn sobre un plat, damunt hi posem els talls de pernil i a sobre un altra tros de paper i un altre plat, ho courem al microones un moment fins que el pernil quedi cruixent.
Servim la sopa amb un tall de pernil.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada