- 250 gr de mantega
- 1 pot de llet condensada
- 3 taronges
- 6 ous
- 300 gr de farina
- 3 cullerades de postres de llevat amb pols
- Un grapat de nous
- 50 gr de sucre llustre
Ratllar la pell de les 3 taronges. Tallar 2 per la meitat i esprémer.
En un bol barregem la mantega que estigui com a pomada, la llet condensada, la pell de les taronges i el suc. Anem incorporant els ous de un en un sense deixar de batre.
Tamisem la farina i el llevat i l'afegim poc a poc al bol, remenem fins aconseguir una barreja homogènia.
Afegim unes nous trossejades.
Untem un motlle per anar al forn amb mantega i una mica de farina.
Aboquem la barreja en el motlle i ho posem al forn a 170 graus uns 40 minuts, fins que al punxar-lo amb un escuradents aquest surti net.
El deixem refredar.
Per fer el glacejat:
- 2 culleretes de suc de taronja
- 50 grams de sucre llustre
- 1 cullereta d’aigua
Barregem bé els ingredients i ho aboquem per sobre el púding.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada