dissabte, 10 d’octubre del 2020

Púding de taronja

  •  250 gr de mantega
  • 1 pot de llet condensada
  • 3 taronges
  • 6 ous
  • 300 gr de farina
  • 3 cullerades de postres de llevat amb pols
  • Un grapat de nous
  • 50 gr de sucre llustre

Ratllar la pell de les 3 taronges. Tallar 2 per la meitat i esprémer.

En un bol barregem la mantega que estigui com a pomada, la llet condensada, la pell de les taronges i el suc. Anem incorporant els ous de un en un sense deixar de batre.

Tamisem la farina i el llevat i l'afegim poc a poc al bol, remenem fins aconseguir una barreja homogènia.

Afegim unes nous trossejades.

Untem un motlle per anar al forn amb mantega i una mica de farina.

Aboquem la barreja en el motlle i ho posem al forn a 170 graus uns 40 minuts, fins que al punxar-lo amb un escuradents aquest surti net.

El deixem refredar.

Per fer el glacejat:

  • 2 culleretes de suc de taronja
  • 50 grams de sucre llustre
  • 1 cullereta d’aigua

Barregem bé els ingredients i ho aboquem per sobre el púding.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada