- 500 gr de pa dur
- 250 gr de cansalada viada
- 200 gr de xoriços tendres
- 2 pebrots verds
- 1 cabeça d'all
- 1 cullerada de postres de pebre vermell (dolç o picant)
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
Trossegem el pa i el humitegem amb aigua lleugerament salada. El posem en un bol i el reservarem tapat amb un drap de cuina, durant una hora.
En una cassola o paella amb oli fregim el pebrot a tires i el reservem.
A la mateixa cassola fregim els alls sense pelar amb un tall al mig. Quan s'hagin fet una mica afegirem la cansalada i el xoriço tallat a trossos. (El xoriço sense pell)
Un cop estigui feta la cansalada i el xoriço afegirem el pebre vermell i ho remenarem bé.
Després d'unes quantes voltes incorporarem el pa i ho barregem tot sense deixar de remenar, tirem sal al gust. Al final incorporem el pebrot.
És important que les molles de pa no quedin massa torrades o seques, perquè el gust no serà el mateix. Si necessitem afegir una mica més d'oli, ho farem apartant les molles, mai sobre les pròpies molles atès que absorbirien l'oli i el seu gust canviaria completament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada