dilluns, 19 d’octubre del 2020

Arròs amb bolets

  •  2 tasses d'arròs
  • 150 gr de bolets trompetes de la mort, camagrocs o altres
  • 2 salsitxes de porc
  • 4 trossos de costella de porc
  • 1 tomàquet gros madur
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 1 cullerada petita de pebre vermell
  • Brou o aigua
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal

En una cassola amb oli posem els alls tallats, tot seguit hi posem la salsitxa tallada a trossos i la costella, salpebrem.

Quan sigui ben daurat, aboquem la ceba trinxada i deixem que agafi color.

Aboquem els bolets i deixem que perdin tota l'aigua.

Afegim el tomàquet ratllat i el pebre vermell, deixem que es faci el tomàquet.

Tirem l'arròs. Una tassa per persona i ho remenem uns minuts.

Després hi tirem el brou o l'aigua (sempre el doble de líquid que d'arròs, i una mica més.

Ho deixem coure, rectifiquem de sal si cal.


Nota:

Si els bolets son secs, abans els haurem de posar en remull per hidratar-los.

Els posem en un bol amb aigua. Que quedin ben coberts. Uns 30 minuts.

Podem fer servir l'aigua de hidratar els bolets per coure l'arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada