- 2 tasses d'arròs
- 150 gr de bolets trompetes de la mort, camagrocs o altres
- 2 salsitxes de porc
- 4 trossos de costella de porc
- 1 tomàquet gros madur
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1 cullerada petita de pebre vermell
- Brou o aigua
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
En una cassola amb oli posem els alls tallats, tot seguit hi posem la salsitxa tallada a trossos i la costella, salpebrem.
Quan sigui ben daurat, aboquem la ceba trinxada i deixem que agafi color.
Aboquem els bolets i deixem que perdin tota l'aigua.
Afegim el tomàquet ratllat i el pebre vermell, deixem que es faci el tomàquet.
Tirem l'arròs. Una tassa per persona i ho remenem uns minuts.
Després hi tirem el brou o l'aigua (sempre el doble de líquid que d'arròs, i una mica més.
Ho deixem coure, rectifiquem de sal si cal.
Nota:
Si els bolets son secs, abans els haurem de posar en remull per hidratar-los.
Els posem en un bol amb aigua. Que quedin ben coberts. Uns 30 minuts.
Podem fer servir l'aigua de hidratar els bolets per coure l'arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada