Per bullir els peus:
- 1 ceba
- Llorer
- Pebre negre en gra
Per la picada:
- 2 grans d'all
- Unes quantes ametlles
- 2 peus de porc
- 250 gr de mongetes cuites
- 2 tomàquets
- 1 cebes
- Un rajolí de conyac
- Un vas de vi blanc
- Romaní
- Unes fulles de menta
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
En una olla amb aigua i sal, posem a bullir els peus de porc, amb la ceba tallada en quatre trossos, el llorer i els grans de pebre negre.
En una cassola sofregim la ceba tallada petita, quan estigui rossa hi afegim el tomàquet ratllat.
Al cap de dos minuts hi posem el conyac i ho flamegem.
Tot seguit, hi afegim el vi, una branca de romaní i els peus de porc bullits. Ho deixem reduir durant uns minuts i hi tirem una mica de brou dels peus, la menta i les mongetes. Ho deixem coure uns vint minuts i desprès afegim la picada, rectifiquem de sal i pebre. Ens ha de quedar caldoset.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada