dimarts, 13 d’octubre del 2020

Peus de porc amb mongetes


Per bullir els peus:

  • 1 ceba
  • Llorer
  • Pebre negre en gra

Per la picada:

  • 2 grans d'all
  • Unes quantes ametlles

  • 2 peus de porc
  • 250 gr de mongetes cuites
  • 2 tomàquets
  • 1 cebes
  • Un rajolí de conyac
  • Un vas de vi blanc
  • Romaní
  • Unes fulles de menta
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre 

En una olla amb aigua i sal, posem a bullir els peus de porc, amb la ceba tallada en quatre trossos, el llorer i els grans de pebre negre. 

En una cassola sofregim la ceba tallada petita, quan estigui rossa hi afegim el tomàquet ratllat.

Al cap de dos minuts hi posem el conyac i ho flamegem.

Tot seguit, hi afegim el vi, una branca de romaní i els peus de porc bullits. Ho deixem reduir durant uns minuts i hi tirem una mica de brou dels peus, la menta i les mongetes. Ho deixem coure uns vint minuts i desprès afegim la picada, rectifiquem de sal i pebre. Ens ha de quedar caldoset.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada