- 200 gr de carn picada de vedella
- 200 gr de carn picada de porc
- 3 llesques de pa de pagès, només la molla
- 1 ou
- 6 Alls
- Julivert
- 3 tomaques
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 llesca de pa fregit
- 1 raig de vi blanc
- Brou o aigua
- Farina
- Llet
- Comi
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva
En un bol barregem les carns salpebrades, amb julivert i tres alls trinxat, l’ou i la molla de pa estovada amb llet. Després fem boletes i les enfarinem. Les fregim en una cassola amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.
En el mateix oli (en traurem si n'hi ha massa) sofregim 3 alls, la ceba, i els pebrots tot tallat petit, ho deixem coure.
Triturem el tomàquet amb la llesca de pa fregit una cullerada petita de pebre vermell i una de curri, ho aboquem a la cassola. Ho salpebrem.
Quan el tomàquet es quedi sense líquid hi tirem un raig de vi blanc i ho deixem coure uns minuts.
Hi afegim el brou i les mandonguilles i a coure una mica més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada