divendres, 2 d’octubre del 2020

Amanida d'escarola, magrana i taronja

  •  Escarola arrissada
  • Taronges
  • Magrana
  • Fruits secs
  • Oli d'oliva
  • Vinagre dolç o de Mòdena
  • Mel de taronger o una mica de suc de taronja
  • Sal i pebre

Preparem la vinagreta barregem en un bol 3 parts d'oli d'oliva verge, dos parts de vinagre i una de mel. Reservem la vinagreta fins hora servir els plats a taula.

Desgranarem la magrana, la tallem per la meitat i de cap per avall, damunt d'un bol li anirem donant cops amb la ma de morter. Els grans aniran caient dins del bol. Vigilar que no quedin miquetes de pell blanca.

Pelem les taronges traient totalment la part blanca

Rentem l'escarola i la tallem a trossos.

Muntem els plats posant primer l'escarola després els grans de magrana i la taronja tallada a trossos i ho amanirem amb la vinagreta, afegim els fruits secs.

També podem presentar els plats sense amanir, i que cada comensal s'hi posi la quantitat que vulgui de vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada