- 8 rovells d'ou
- 8 clares a punt de neu
- 1 litre de llet tèbia
- 250 gr de mantega fosa i freda
- 300 gr de sucre
- 225 gr de farina
- La ratlladura d'una llimona
- 2 cullerades de vainilla
Batem els rovells amb el sucre i la vainilla fins que es torni una crema escumosa.
A continuació afegim la mantega, la llet i finalment la farina tamisada i la ratlladura de la llimona. Barregem bé i afegim les clares amb moviments suaus.
Aboquem la barreja en un motlle untant de mantega i empolvorat de farina.
Ho posem al forn ja calent a 180 graus durant 10 minuts i després a 160 graus durant uns 40 o 50 minuts.
Estarà cuit quan el punxem amb un escuradents i aquest surti net.
Deixar refredar abans de servir i empolsen sucre llustre per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada