divendres, 23 d’octubre del 2020

Arròs amb conill


  •  1 conill
  • 400 gr d'arròs
  • 3 cebes
  • 3 dent d'all
  • 3 tomàquet
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

En una cassola amb oli sofregim el conill salpebrat. Retirem el conill un cop cuit.

A la mateixa cassola sofregim la ceba i els alls tot picat, quan comenci a agafar color hi afegim el tomàquet triturat, desprès hi posem els pebrots. Ho salem lleugerament.

Quan el sofregit estigui cuit hi tirem l'arròs i ho saltegem tot plegat. Tot seguit hi posem el conill.

Afegim l'aigua i una mica de sal i pebre. Deixem coure, remenem de tant en tant.

Tastem, rectifiquem de sal. Comprovem que l'arròs estigui cuit i ja el podrem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada