dijous, 11 d’agost del 2016

Puré de patates amb alfàbrega



  • Patates
  • Tomàquets
  • Mozzarella de búfala
  • Una mica de llet

Salsa pesto:
  • 20 gr de fulles d’alfàbrega fresca
  • 50 gr de pinyons
  • 1 gran d’all
  • 50 gr de formatge parmesà ratllat
  • Un mica de sal
  • Oli d’oliva
Posem tots els ingredients dins del bol de la batedora i ho triturem.

Pelem el tomàquets i els hi traíem les llavors, els tallem a daus petits, els amanim amb sal i oli.

Tallem la mozzarella també a daus.

Pelem i tallem a trossos les patates i les bullim amb aigua i sal, quan siguin toves traurem part de l'aigua de bullir-les i les aixafem a ma o amb la batedora, hi posem una mica de llet.

Servim el puré en plats de sopa i tirem salsa pesto i barregem en espiral, posem a sobre el tomàquet i la mozzarella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada