dimecres, 31 d’agost del 2016

Pollastre rostit amb albergínies


  • 1 pollastre
  • 3 albergínies
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets
  • Llard
  • Oli d'oliva
  • 1 raig de conyac
  • Aigua
  • Farina
  • Pebre negre
  • Sal
Per fer la picada:
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Un grapat d'avellanes torrades
  • 2 grans d'all
  • Julivert

En una cassola hi posem un tros de llard i un raig d’oli i sofregirem el pollastre salpebrat. 

Quan estigui daurat hi tirem un raig de conyac, deixem que s’evapori, incorporem la ceba picada i el tomàquet a quarts, ho tapem i ho deixem coure una estona a foc baix.

Després incorporem aigua calenta, no cal que cobreixi totalment el pollastre. Ho tapem i ho deixem fer.

Tallem les albergínies a rodanxes gruixudes, les salem, les passem per farina i les fregim amb oli ben calent per totes dues bandes. Les anirem reservant sobre un paper absorbent. 

Fem la picada amb les ametlles, les avellanes, l’all, el julivert i una mica de sal, l'aclarirem amb una mica del suc de la cocció.

Quan el pollastre sigui cuit hi afegim la picada i les albergínies, ho barregem tot una mica, sense destrossar l'albergínia, i que cogui uns minuts més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada