- 1 pollastre
- 3 albergínies
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- Llard
- Oli d'oliva
- 1 raig de conyac
- Aigua
- Farina
- Pebre negre
- Sal
- Un grapat d'ametlles torrades
- Un grapat d'avellanes torrades
- 2 grans d'all
- Julivert
En una cassola hi posem un tros de llard i un raig d’oli i sofregirem el pollastre salpebrat.
Quan estigui daurat hi tirem un raig de conyac, deixem que s’evapori, incorporem la ceba picada i el tomàquet a quarts, ho tapem i ho deixem coure una estona a foc baix.
Després incorporem aigua calenta, no cal que cobreixi totalment el pollastre. Ho tapem i ho deixem fer.
Tallem les albergínies a rodanxes gruixudes, les salem, les passem per farina i les fregim amb oli ben calent per totes dues bandes. Les anirem reservant sobre un paper absorbent.
Fem la picada amb les ametlles, les avellanes, l’all, el julivert i una mica de sal, l'aclarirem amb una mica del suc de la cocció.
Quan el pollastre sigui cuit hi afegim la picada i les albergínies, ho barregem tot una mica, sense destrossar l'albergínia, i que cogui uns minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada