dijous, 11 d’agost del 2016

Pop a la gallega


  • 1 pop de 1 kg o més
  • 1 ceba
  • Llorer
  • 6 patates grosses
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre vermell dolç i picant

El pop és millor congelar-lo abans de cuinar, d’aquesta manera es trenquen les fibres.

Posem una olla al foc amb aigua, sal, la ceba i unes fulles de llorer, quan bulli espantem el pop 3 vegades, això és posar i treure el pop 3 vegades,  d’aquesta manera veurem com s’encongeix.

Ho deixem coure mitja hora amb l’olla destapada.

Desprès apaguem el foc tapem l’olla i ho deixem mitja hora més.

Passat aquest temps trèiem el pop i el reservem amb una mica del mateix suc.

A la mateixa olla amb el suc de bullir el pop bullim les patates pelades i esberlades.

Servim el pop tallat a rodanxes i les patates tot amanit amb el pebre vermell i un raig d’oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada