- 1 pop de 1 kg o més
- 1 ceba
- Llorer
- 6 patates grosses
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre vermell dolç i picant
El pop és millor congelar-lo abans de cuinar, d’aquesta manera es trenquen les fibres.
Posem una olla al foc amb aigua, sal, la ceba i unes fulles de llorer, quan bulli espantem el pop 3 vegades, això és posar i treure el pop 3 vegades, d’aquesta manera veurem com s’encongeix.
Ho deixem coure mitja hora amb l’olla destapada.
Desprès apaguem el foc tapem l’olla i ho deixem mitja hora més.
Passat aquest temps trèiem el pop i el reservem amb una mica del mateix suc.
A la mateixa olla amb el suc de bullir el pop bullim les patates pelades i esberlades.
Servim el pop tallat a rodanxes i les patates tot amanit amb el pebre vermell i un raig d’oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada