dijous, 11 d’agost del 2016

Lluç a la gallega


  • Lluç a talls 
  • Patates
  • Pèsols
  • Alls
  • Llorer
  • Pebre vermell
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Pelem les patates i les tallem a rodanxes una mica gruixudes. Pelem la ceba i la tallem a tires també gruixudes.

En una cassola posem les patates amb la ceba i el llorer, salpebrem, cobrim amb aigua i ho deixem coure. Al cap d’una estona hi posem els pèsols (si són congelats els podem afegir amb el peix).

Quan estiguin les patates casi cuites hi afegim les rodanxes de lluç salpebrat i deixem que es facin.

No ha de quedar molt caldós.

En una paella amb bastant d’oli es fregeixen els alls laminats i quan estiguin daurats s'hi tira el pebre vermell, apaguem el foc i remenem bé. Ho aboquem a la cassola damunt del peix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada