diumenge, 28 d’agost del 2016

Ous farcits amb amanida russa


  • Ous
  • Patates
  • Pastanagues
  • Pèsols
  • Olives farcides
  • Pebrot vermell escalivat
  • Tonyina de llauna
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Llimona

Bullim els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Perquè el rovell quedi al centre tirar els ous amb l'ajuda d'una cullera a l'aigua bullint. Per pelar els ous passar-los per aigua freda, els fem rodolar pel marbre fent una mica de pressió perquè la closca es faci miques, així es pelen de seguida.

Per l’amanida russa bullim en una olla amb aigua i sal les pastanagues, les patates tallades ben petites i els pèsols. Quan sigui cuit ho escorrem i ho deixem refredar.
Un cop les verdures estiguin fredes afegim la tonyina esmicolada, les olives i el pebrot tallat petit. Ho barregem tot amb la maonesa.

Fem la maonesa, posem l’ou, l’oli, la sal i una mica de suc de llimona dins de la batedora,  comencem a batre el conjunt sense moure el braç de la batedora, notarem que va lligant, llavors anirem pujant el braç a poc a poc.

Partim els ous per la meitat i els hi traiem el rovell, els omplim amb l’amanida russa i els decorem. Els posem a la nevera per servir-los freds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada