- 4 albergínies
- 2 pebrots verds
- 1 cebes
- 2 tomàquets madurs
- 3 grans d’all
- 150 gr de formatge mozzarella ratllat
- 50 gr de formatge parmesà ratllat
- Formatge ratllat per gratinar
- Una mica d’orenga
- Unes fulles d’alfàbrega
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Tallem les albergínies pel mig i les fregim amb poc oli i sal.
Les posem sobre paper de cuina per que absorbeixin l'oli. Després les buidem una mica i les posem en una safata per anar al forn.
En una paella amb oli sofregim la ceba ben trinxada, els alls tallats a rodanxes i els pebrots tallats a trossos ben petits, es salpebre i ho deixem fer a foc lent.
S’afegeix el tomàquet ratllat, es deixa fer uns minuts, s’incorpora la polpa d’albergínia, l’orenga, les fulles d’alfàbrega, la mozzarella i el parmesà. Deixem coure uns minuts i apaguem el foc.
Omplim les albergínies amb les verdures, tirem formatge per sobre i ho gratinem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada