- 2 peus de porc
- 1 ceba
- 2 fulles de llorer
- Uns quants grans de pebre negre
- 300 gr mongetes cuites
- 3 llesques de pa
- 6 grans d'alls
- Un grapat d'ametlles
- Julivert
- Pebre vermell
En una olla amb aigua i sal, posem a bullir el peus de porc, amb la ceba tallada en quatre trossos, el llorer i el grans de pebre negre.
Fregim les llesques de pa i els alls, ho triturem junt amb les ametlles, el julivert, el pebre vermell i una mica de suc de bullir els peus.
En una cassola posem els peus de porc i la picada, ho deixem coure una mica i després tirem les mongetes, una mica més de suc si calgues i a fer xup-xup.
Nota: Podem bullim més peus dels que necessitem i congelar-los amb la seva gelatina. Els tindrem a punt per un altra menjada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada