dimarts, 26 de novembre del 2013

Crema de carbassa i bròquil


Per la crema de carbassa:
  • 700 gr de carbassa
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • Oli, sal
  Per la crema de bròquil:
  • 800 gr de bròquil
  • 1 got de llet
  • 1 cullerada de mantega
  • Oli, sal, una mica de nou moscada
 Per acompanyar:
  • Pernil

Per la crema de carbassa: pelem i tallem a trossos la ceba , les pastanagues i la carbassa. Ho posem a ofegar en una olla amb oli. Salpebrem i cobrim amb aigua. Un cop cuit ho triturem. Ho reservem en una gerra.

Per la crema de bròquil: en una olla fem bullir el bròquil amb aigua i sal. Després ho triturem amb una mica d'oli, la mantega, la llet i nou moscada. Passem la barreja en una gerra.

A l’hora de servir, aboquem les dues cremes al mateix temps, per els costats del plat, fins que s’ajuntin en el mig.

Ho adornem amb pernil fregit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada