Per la crema de carbassa:
- 700 gr de carbassa
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- Oli, sal
- 800 gr de bròquil
- 1 got de llet
- 1 cullerada de mantega
- Oli, sal, una mica de nou moscada
- Pernil
Per la crema de carbassa: pelem i tallem a trossos la ceba , les pastanagues i la carbassa. Ho posem a ofegar en una olla amb oli. Salpebrem i cobrim amb aigua. Un cop cuit ho triturem. Ho reservem en una gerra.
Per la crema de bròquil: en una olla fem bullir el bròquil amb aigua i sal. Després ho triturem amb una mica d'oli, la mantega, la llet i nou moscada. Passem la barreja en una gerra.
A l’hora de servir, aboquem les dues cremes al mateix temps, per els costats del plat, fins que s’ajuntin en el mig.
Ho adornem amb pernil fregit.
Per la crema de bròquil: en una olla fem bullir el bròquil amb aigua i sal. Després ho triturem amb una mica d'oli, la mantega, la llet i nou moscada. Passem la barreja en una gerra.
A l’hora de servir, aboquem les dues cremes al mateix temps, per els costats del plat, fins que s’ajuntin en el mig.
Ho adornem amb pernil fregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada