- 6 galtes de porc
- 3 tomàquets
- 2 cebes
- 1 cap d'alls
- Bolets
- Conyac
- Farcellets d’herbes aromàtiques
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
En una cassola amb oli sofregim les galtes salpebrades fins que estiguin daurades pels dos costats. Llavors hi tirem un raig de conyac i deixem que s’evapori.
Afegim els tomàquets i les cebes tot tallat a trossos, els alls i les herbes aromàtiques. Ho deixem coure una mica.
Desprès afegim brou o aigua i deixem coure les galtes al foc o al forn.
A mig coure hi afegirem els bolets, i ho deixarem coure fins que la carn estigui tova. Si veiem que es queda sense suc hi anem tirant brou o aigua, molt de mica en mica, ja que no ha de quedar molt caldós.
Les podem acompanyar amb mongetes o patates fregides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada