- 250 gr de carn picada de porc
- 250 gr de carn picada de vedella
- 3 tomàquets grossos
- 2 ceba
- 8 pastanagues
- 300 gr de pèsols
- 500 gr de xampinyons
- 1 raig de vi
- Brou
- 1 farcellet d'herbes aromàtiques
- 1 grapat d'avellanes
- Alls i julivert
- Pebre vermell
- 1 ou
- Molla de pa remullada amb llet
En un bol barregem les carns salpebrades, amb l'all i el julivert trinxat, després s’hi afegeix l’ou i la molla de pa escorreguda, es van formant boletes que s'enfarinen i es fregeixen en una cassola amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba tallada, els alls, les pastanagues tallades a rodanxes, el farcellet d'herbes. Quan comenci enrossir tirem el vi, deixem que s'evapori.
Triturem els tomàquets amb les avellanes, el julivert, i el pebre vermell, ho aboquem a la cassola.
Quan el tomàquet estigui fregit, tirem les mandonguilles i el brou, ho salem i ho deixem coure.
En una paella amb oli fregim els xampinyons, els escorrem de l'oli, i els aboquem a la cassola junt amb els pèsols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada