dimarts, 26 de novembre del 2013

Mandonguilles a la jardinera


  • 250 gr de carn picada de porc
  • 250 gr de carn picada de vedella
  • 3 tomàquets grossos
  • 2 ceba
  • 8 pastanagues
  • 300 gr de pèsols
  • 500 gr de xampinyons
  • 1 raig de vi
  • Brou
  • 1 farcellet d'herbes aromàtiques
  • 1 grapat d'avellanes
  • Alls i julivert
  • Pebre vermell
  • 1 ou
  • Molla de pa remullada amb llet

En un bol barregem les carns salpebrades, amb l'all i el julivert trinxat, després s’hi afegeix l’ou i la molla de pa escorreguda, es van formant boletes que s'enfarinen i es fregeixen en una cassola amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.

En el mateix oli sofregim la ceba tallada, els alls, les pastanagues tallades a rodanxes, el farcellet d'herbes. Quan comenci enrossir tirem el vi, deixem que s'evapori.

Triturem els tomàquets amb les avellanes, el julivert, i el pebre vermell, ho aboquem a la cassola.

Quan el tomàquet estigui fregit, tirem les mandonguilles i el brou, ho salem i ho deixem coure.

En una paella amb oli fregim els xampinyons, els escorrem de l'oli, i els aboquem a la cassola junt amb els pèsols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada