dimecres, 20 de novembre del 2013

Fideus a la cassola amb costella

  • 500 gr de costella de porc
  • 2 cebes
  • 4 tomàquets grossos
  • 350 gr de fideus dels que estan foradats
  • Brou o aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
Per la picada:
  • 2 grans d'all
  • Julivert
  • Un grapat d'avellanes torrades

En una cassola amb oli sofregim la costella, un cop fregida, afegim la ceba tallada fineta, quan estigui cuita hi afegim els tomàquets triturats, els deixem coure fins que sembli una melmelada, hi tirem sal i pebre i una mica de sucre.

Quan el sofregit esta fet afegim els fideus, els hi donem un tomb i ho cobrim amb el brou. Afegim la picada. Ho deixem coure fins que els fideus estiguin cuits.

Nota: També hi podem posar uns pèsols.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada