- 1,500 kg de carn de pollastre o de xai o barrejat
- 2 cebes
- 5 pastanagues
- 4 branques d’api
- 2 tomàquets
- 2 carbassons
- 3 albergínies
- 1 kg de cigrons cuits
- Cuscús
- Ras-El-Hanout
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva
Tallem les verdures a daus, no cal que siguin molt petits.
En una cassola sofregim la carn salpebrada, desprès hi tirem la ceba i la sofregim una mica, afegim la pastanaga, l'api i el tomàquet, sofregim una mica més, desprès hi tirem el carbassó i l’albergínia, tot seguit ho cobrim amb aigua i ho salpebrem.
Afegim les especies “Ras-El-Hanout” i el pebre vermell, al gust, al cap d'una estona ho provem i si ho volem més especiat podem afegir-ne més. Ja porta una mica de picant si el que volem és que piqui hi afegim bitxo.
Ho deixem coure. Una estona abans d'apagar el foc hi tirem els cigrons cuits.
Posem la sèmola en un bol, i la cobrim amb aigua bullin amb una mica de sal. La tapem amb un drap de cuina uns 10 minuts aproximadament. Quan la sèmola estigui inflada hi posem un raig d'oli, la remenem amb una forquilla per tal que quedi solta.
Nota: Aquesta quantitat és per a 8 persones aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada